Shop
Agrişă ( Arpas ) – 200 gr
Prețul inițial a fost: 27,25 lei.21,80 leiPrețul curent este: 21,80 lei.
Agrişă ( Arpas ) – 200 gr
Arpaș condimentează orezul, carnea și deserturile, la noi, fructele sunt folosite în principal pentru a face o dulceață minunat de acrișoară.
Dacă înmuiați boabele uscate cu puțin timp înainte de a le folosi, acestea vor deveni din nou plinuțe.
*dulce-acrișor, fructat
*bogat în vitamina C, fibre și antioxidanți
*Antiseptic
*uscat la soare
Disponibilitate:Stoc epuizat
Barberry- miracol de vitamine aromate
Arpașul este cunoscut și sub numele de spin acrișor. Se crede că „arpașul” sau „Berberis” și-a luat numele de la romani după patria lor, zona berberă. Uscate in mod natural si lasate in stare naturala, arpacasele sunt fructate, acre si deosebit de gustoase. Fie ca gustare, cu musli, ca ingredient pentru produse de copt, la mese sau ca ceai, arpaca este o delicatesa culinara. Dar nu numai gustul este unic, pentru că arpacasele sunt deosebit de bogate în vitamine.
Barberries – fructe mici, efect mare
Fructele coapte și uscate ale arpaciului conțin multă vitamina C, fibre și antioxidanți. Arpasele sunt folosite în medicina populară pentru afecțiuni gastro-intestinale, afecțiuni ale ficatului și vezicii biliare, printre altele. Au efect antiseptic și detoxifiant.
Sfaturile noastre de utilizare
Barberries sunt folosite ca ingredient în bucătăria persană. O rețetă faimos este, de exemplu, orez cu barberries (Zereschk polo: scurt mistuitoare agrișă și amestecarea cu orezul basmati fiert). Și în Germania erau adesea folosite pentru a face dulceață, jeleu, lichior sau ceai de fructe pe vremea bunicii.
Barberries sunt deosebit de potrivite ca o gustare sănătoasă între mese sau cu musli de dimineață. În plus, arpașul poate fi folosit ca topping pentru salate și preparate. Sfatul nostru: ceaiul de arpaș. Tot ce aveți nevoie este apă clocotită, o mână mică de arpaș, un ceainic mic și, ca alternativă la îndulcire, o lingură de miere. Lăsați-l la infuzat timp de 10 minute și bucurați-vă.
Depozitare și instrucțiuni
Arpasele trebuie clătite cu o sită cu apă rece înainte de consum. Deoarece arpaceele sunt sortate manual, ambalajul poate conține în cazuri rare mici vârfuri de fructe și sâmburi mici. Vă rugăm să verificați arpașul pentru obiecte străine, cum ar fi pietre mici, țepii fructelor și îndepărtați-le înainte de consum. Arpasele au o perioadă de valabilitate deosebit de lungă. Pentru ca fructele să rămână fructate și să aibă o culoare roșie frumoasă, arpacaele trebuie păstrate la frigider și ferite de lumină.
Greutate | 0,2 kg |
---|
Ce spun degustatorii?
Reviews
Inca nu avem nici o recenzie.
Parerea ta conteaza!