Shop

Placinta suberek cu branza, traditional turcesc, Su boregi, 500 gr

1 recenzie clienti
-15%

26,38 lei

Pentru comenzile primite in zilele de vineri, livrarea se va face doar luni, saptamana urmatoare.

Disponibilitate:Out of stock

SKU: 700401 BZR Category:

Ingrediente:

  • Făină de grâu (% 30)
  • Brânză feta (% 16)
  • Ouă pasteurizate (% 11)
  • Sare (% 0,15)
  • Ulei de semințe de floarea soarelui (% 15)
  • Amidon de porumb ( % 5)
  • Apă (% 6)

 

După ce produsul ajunge la dumneavoastra, trebuie consumat în aceeași zi.
Dacă produsul este păstrat la frigider timp de 1-2 zile, gustul acestuia se poate deteriora.

Instructiuni de coacere; 

Preîncălziți cuptorul la 230 de grade. Produsul nu trebuie dezghețat. Se încălzește în autotava timp de 15 minute. De asemenea, puteți încălzi la cuptorul cu microunde timp de 7 minute. (Temperaturile și timpul de coacere pot varia în funcție de tipul de cuptor). Nu recongelați produsul după dezghețare.

În multe regiuni din Anatolia și Tracia, aluatul cu apă este o aromă care nu s-a schimbat niciodată din cele mai vechi timpuri. Ingredientele sunt foarte simple, dar este adevărat că este un fel de patiserie atât de detaliat de făcut.

Se prepară în patru etape ca preparare, fierbere, așezare și gătire pe aragaz. Deoarece aluatul de patiserie cu apă a fost fiert, aluatul a fost gătit tehnic de două ori.

Rețeta de produse de patiserie cu apă este inclusă pentru prima dată într-o carte numită Adăpostul bucătărilor, care a fost publicată în Cooks’ Shelter a fost scris de Mehmet Kamil, un bucătar al vremii.

Rețeta din carte este încă aplicată așa cum este în multe orașe precum Kayseri, Erzurum și Ordu. Mehmet Kamil a scris că numărul de bezele este între 12 și 14 în cea mai acceptabilă formă.

În Tandoori se gătea prăjitura. Este un tip de aragaz deschis, diferit de cuptorul tandoor. În casele vechi, era o secțiune numită tandoor, cu excepția bucătăriei. Este încă posibil să găsești tandoori în multe sate. Astăzi, patiserie cu apă se gătește practic în acest tip de aragaz, care dă un efect tandoori. Aluatul cu apă adevărată este gătit pe aragaz, nu în cuptor.

Astăzi, întâlnim în patiserii produse de patiserie cu apă cu brânză cheddar sau mozzarella care se topește și se alungește. În rețetele originale, există ingrediente precum carnea tocată, brânză feta, çecil, caș și brânză de vaci. În fotografia de mai sus, putem vedea rulada de primăvară cu brânză albă pe o farfurie feliată.

Cea mai importantă caracteristică care deosebește aluatul cu apă de alte produse de patiserie este că poate fi consumat atât rece, cât și foarte gustos. Daca nu este foarte placut sa consumi aluatul de apa rece, inseamna ca umplutura nu se potriveste cu aluatul fiert.

Produsul de patiserie cu apă este practic nepotrivit pentru brânzeturile care se topesc și se întind. Motivul pentru aceasta este că moliciunea interioară a aluatului trebuie să fie însoțită de o umplutură care să atingă palatul.

Bineînțeles, patiseria sută are un loc distins în valoroasa cultură culinară a țării noastre. Dorim să mulțumim doamnei Meliha din Datça, care ne-a ajutat să pregătim acest articol cu ​​fotografiile, informațiile și rețetele ei.

Weight 0,5 kg
Brand

Bazaaristanbul

Greutate

500 g

Tip Produs

Placinta

Tara de Origine

Turcia

Ce spun degustatorii?
5.00
1 ratings
5 Stele
100%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
1 review for Placinta suberek cu branza, traditional turcesc, Su boregi, 500 gr
  • 5 out of 5

    Va rog sa ma anuntați când aveți in stoc placinta șuberek cu brânza .Va multumesc!

Parerea ta conteaza!

Add a review

0
X