Va punem la dispozitie 2 metode de plata a comenzilor dumneavoastra. 

 

  1. Numerar, la livrare / ramburs la primirea coletului – achitati contravaloarea comenzii la curier in momentul primirii coletului. In cazul in care nu sunteti la adresa in momentul sosirii curierului, puteti apela la o alta persoana pentru receptionarea acestuia. 
  2. Plata online cu cardul – Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online Euplatesc.ro.   In momentul in care selectati aceasta metoda de plata, la apasarea butonului veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra. Deoarece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor Vegis sau oricaror altor persoane neautorizate.

 

Unicorn Naturals livreaza in orice localitate de pe teritoriul Romaniei.

Expedierea comenzilor dumneavoastra se realizeaza prin intermediul firmei de curierat Nemo Express.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 190 lei.

Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi prelucrate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de vineri dupa ora 15.00, sambata si duminica, vor fi expediate in cursul zilei de luni.  

Termele de livrare sunt intre 24 – 72 de ore, in functie de anumite modificari din motive ce nu pot fi prevazute (calamitati, inundatii, inzapezirii, blocaje, etc), sau datorita modului de organizare si logistica ale firmei de curierat cu care colaborm.